Una Tona de Màgia | El III Festival Internacional de Màgia de Tona arriba farcit de novetats
15893
post-template-default,single,single-post,postid-15893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

El III Festival Internacional de Màgia de Tona arriba farcit de novetats

El III Festival Internacional de Màgia de Tona arriba farcit de novetats

Els dies 10, 11, 12 i 13 de maig arriba el Festival Internacional de Màgia de Tona (Osona). Ja falta menys perquè els carrers, les places i els principals equipaments del poble s’omplin de màgia i il·lusió amb els millors mags nacionals i internacionals.

Aquesta 3a edició arriba carregada de novetats. El principal canvi és que el festival durarà 4 dies en comptes de 3. Aquest gran esdeveniment pel poble començarà el dijous dia 10 amb una inauguració especial que es farà just abans del Sopar Màgic.

Un altre dels canvis importants que es duran a terme és que la Gala Internacional de Prop passa a fer-se el divendres al vespre, a la Sala de La Canal. A més, s’incorporarà la llengua de signes perquè tothom pugui assistir-hi i seguir l’acte sense dificultats.

Un dels pilars del festival Una Tona de Màgia és la Gala Internacional. Aquest any, i com a novetat important, es portaran a terme dues gales el mateix dissabte: la primera serà a les 18h i la segona a les 22h. A més, tindrà la presència del músic Jordi Bleza que donarà la benvinguda a tots els assistents.

Finalment, durant el festival també hi haurà espectacles d’arts afins a la màgia com per exemple el clown, els malabars i  les màscares.

Els mags del festival

De moment, ja se saben tres dels mags que actuaran en aquest 3a edició: Héctor Mancha, artista especialitzat en la màgia amb cartes, les ombres xineses i el pickpocket, que actuarà a la Gala Internacional; Mario López, mag amb un estil únic, famós per fer màgia amb cigarretes, que actuarà a la Gala Internacional de Prop; i Jorge Blass, reconegut il·lusionista espanyol, que actuarà el diumenge. Tots els mags portaran els seus trucs de màgia, il·lusions i humor a la 3a edició del festival. La resta dels artistes es comunicaran el dia 10 d’abril a la roda de premsa que s’organitzarà a la sala La Canal de Tona.

Durant la roda de premsa es destaparà el cartell del festival, es comunicarà la programació, s’explicaran les novetats i es donarà a conèixer el padrí d’enguany. També es presentarà el patrocinador oficial d’aquesta tercera edició: Estabanell Energia, la comercialitzadora catalana de serveis energètics, i Emagina, l’empresa de telecomunicacions del grup Estabanell que ofereix serveis de fibra mòbil. Aquest acord contribueix a posar en relleu dos dels valors compartits tant per Estabanell com pel Festival: la proximitat i aposta decidida pel territori, així com la sostenibilitat (subministrament d’electricitat certificada 100% verda).

Els mitjans que vulguin assistir-hi, hauran de confirmar l’assistència enviant un correu comunicacio@unatonademagia.cat amb el nom del mitjà i els noms de les persones que hi assistiran.

La pàgina web ja està en marxa i es poden continuar comprant les entrades per als diferents espectacles de pagament i pel Sopar Màgic. El web és http://www.unatonademagia.cat/.