Una Tona de Màgia | Torna el festival ‘Una Tona de Màgia’
15900
post-template-default,single,single-post,postid-15900,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Torna el festival ‘Una Tona de Màgia’

Torna el festival ‘Una Tona de Màgia’

 

Torna el Festival Internacional de Màgia de Tona (Osona). Els dies 10, 11, 12 i 13 de maig la màgia i la il·lusió ompliran les places, carrers i equipaments del poble de la mà dels millors artistes locals i internacionals.

Els noms dels primers mags que surten a la llum són Hector Mancha, artista especialitzat en la màgia amb cartes, les ombres xineses i el pickpocket, que actuarà a la Gala Internacional; Mario López, mag amb un estil únic, famós per fer màgia amb cigarretes, que actuarà a la Gala Internacional de Prop; i Jorge Blass, reconegut il·lusionista espanyol, que
actuarà el diumenge. Tots els mags portaran els seus trucs de màgia, il·lusions i humor a la tercera edició del festival.

Amb l’anunci dels tres primers artistes que hi participaran, també es posa en marxa el web oficial on es podran consultar les dates, el programa i també comprar les entrades per als diferents espectacles de pagament i el Sopar Màgic. El web és http://www.unatonademagia.cat/.