Una Tona de Màgia | Una Tona de Màgia amb llengua de signes
16102
post-template-default,single,single-post,postid-16102,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Una Tona de Màgia amb llengua de signes

Una Tona de Màgia amb llengua de signes

El 3r festival internacional de màgia de Tona incorpora el llenguatge de signes a la Gala Internacional de Prop

El Festival Internacional de Màgia de Tona, un esdeveniment cultural que reunirà una vintena d’artistes del món de la màgia, tant locals com internacionals, al poble de Tona durant els dies 10, 11, 12 i 13 de maig de 2018, arriba a la seva 3a edició.

Durant el festival s’han programat diversos actes en diversos espais del poble. Cada espectacle pretén donar a conèixer les diverses maneres d’entendre la màgia i d’executar-la. La major part dels espectacles estaran destinats a un públic familiar encara que també hi haurà actuacions destinades al públic infantil i també pot haver-n’hi algun només per adult.

El festival és un esdeveniment per a poder aprendre més coses sobre el món de la màgia amb artistes que treballen en diferents modalitats d’aquesta professió com la cartomàgia, les grans il·lusions o el mentalisme, entre altres.

Una de les principals novetats d’aquest any és la incorporació de la llengua de signes a la Gala Internacional de Prop que es farà el divendres dia 11 de maig, a les 21.30 h, a la Sala La Canal del poble de Tona. En aquesta gala els artistes sorprendran el públic amb màgia de petit format en què predominarà l’essència d’aquest art. Durant tot l’espectacle, les actuacions dels artistes seran gravades amb vídeo i projectades a una pantalla gegant perquè l’espectador les pugui veure millor.