CAT / CAST

REGLAMENTACIÓ CONCURS D’"APARADOR DE MAGS" 2018

CAT / CAST

“APARADOR DE MAGS", té lloc dins d’"Una Tona de Màgia – 3r Festival Internacional de Màgia de Tona 2018", volem que any rere any sigui un espai per dignificar aquest art i totes les representacions siguin d’un bon nivell artístic. Així aconseguirem que programadors, productors i representants vulguin venir a veure noves figures per portar als seus esdeveniments.

“APARADOR DE MAGS" es regirà per les següents bases:

1- "APARADOR DE MAGS" es tracta d’un concurs on hi haurà 2 premis. El premi del jurat professional i el premi popular. Cada participant realitzarà un show de 15-20 minuts de duració. El premi del Jurat constarà en presentar el seu espectacle sencer a l’edició 2019 del festival. I aquest espectacle serà remunerat amb 400€+IVA. El premi Popular tindrà un “chec" regal amb valor de 100€ a gastar a la botiga de màgia que s’hagi arribat a l’acord des del festival. Tots els participants sortiran a la publicitat del festival.

2- La inscripció es podrà realitzar fins el dia 16 de març de 2018. Es seleccionaran a 4 mags/es. L’organització es farà càrrec d’aquesta selecció. La participació d’"APARADOR DE MAGS" està oberta a totes les edats.

3- La participació a "APARADOR DE MAGS" es gratuïta per els participants.

4- "APARADOR DE MAGS" es realitzarà el dissabte 13 de maig de 2018, de les 12.00h a 13.30h a la Sala la Canal.

5- La mecànica a seguir és la següent: el mag/la maga interessat a participar ha d'enviar un correu electrònic a info@unatonademagia.cat amb: el DNI (fotocopia). El seu currículum artístic. Un vídeo on sortiran algun dels jocs que realitzarà. I un text resumint l’actuació que impartirà en els 15-20 minuts que tindrà a "APARADOR DE MAGS". Els documents s’han d’enviar tots junts en un correu. La setmana del 26 de març s’enviarà un correu a tots els presentats dient si han sigut seleccionats o no. Un cop seleccionats es farà un sorteig per decidir l’ordre d’actuació.

6- Els participants caldrà que arribin a les 9 del matí. Per tenir 3 hores d’assaig tècnic abans de l’inici d’ "APARADOR DE MAGS" i estar a punt per actuar quant a les 12.00h comenci "APARADOR DE MAGS".

7- Els participants disposaran d’un espai per canviar-se a partir de les 10.00h del mateix dissabte. Els participants disposaran d’un temps de proves de so i llums d’uns 30 minuts cada un. Un cop se sàpiguen els concursants escollits s’haurà d’aportar un rider tècnic de la seva actuació per alleugerar l’assaig tècnic.

8- Els participants a l’"APARADOR DE MAGS", tindran accés gratuït a la Gala Internacional i rebran una samarreta del festival.

9- La tramesa de la sol·licitud per part del participant implica l’acceptació de tota la normativa exposada.

10- L’organització podrà introduir les modificacions que cregui convenients per al bon funcionament d’"APARADOR DE MAGS" i resoldrà les qüestions que puguin sorgir pel que fa a la interpretació d’aquestes bases.

11- "APARADOR DE MAGS" vol ser un referent i com a tal s’ha de complir un nivell mínim per poder-hi actuar.

DOCUMENTACIÓ QUE CAL APORTAR INFORMACIÓ I CONSULTES
info@unatonademagia.cat