Una Tona de Màgia | El Festival Una Tona de Màgia arriba a la 4a edició amb novetats
16749
post-template-default,single,single-post,postid-16749,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

El Festival Una Tona de Màgia arriba a la 4a edició amb novetats

El Festival Una Tona de Màgia arriba a la 4a edició amb novetats

Per primer any, una dona apadrina el festival, l'actriu Marta Marco

La quarta edició del Festival Internacional de Màgia de Tona, que es celebrarà els dies 2, 3, 4 i 5 de maig, s’ha presentat aquest dimecres a la Sala de La Canal de Tona. En la presentació hi ha participat l’alcalde de Tona, l’Il.lm. Sr. Josep Salom i el director artístic del festival, Jordi Pota. Només falta un mes perquè els carrers, les places i els principals equipaments del poble s’omplin de màgia i il·lusió amb els millors mags nacionals i internacionals del moment.

A la roda de premsa també hi ha participat Rafael Benjumea, director d’Estabanell Energia, que continua com a patrocinador oficial. Patrocinador i festival comparteixen els valors de la proximitat, amb una aposta decidida pel territori; i la sostenibilitat (recordem que el subministrament d’electricitat d’Estabanell Energia és certificada 100% verda). A més, l’empresa té una gran vinculació amb el territori i amb Tona.

La presentació també ha servit per destapar el cartell i per donar a conèixer la padrina del festival, l’actriu Marta Marco, que ajuda en l’aposta per donar més visibilitat a la figura de la dona dins el món de la cultura. Des d’Una Tona de Màgia també es vol contribuir a la causa feminista i promoure la visibilitat de les dones en tots els àmbits. Per aquest motiu, aquest any hi haurà magues a gairebé tots els espais.

El principal objectiu del festival, com en les edicions anteriors, és donar a conèixer el món de la màgia a tots els públics. A part de màgia i espectacles de carrer, també hi haurà arts afins a la màgia com el clown, els malabars i les màscares.

Durant la presentació també s’ha donat a conèixer el vídeo promocionald’aquesta edició en el que es remarca el poder de l’energia que de la màgia, de l’art, en definitiva, l’energia que ens envolta i que tots portem dins.

Una de les novetats d’enguany és el Joc del Conill que es portarà a terme amb els comerços del poble. El joc consistirà en trobar 5 conills màgics amagats entre les botigues patrocinadores del festival. Entre les persones que hagin aconseguit trobar els 5 conills, se sortejaran tres premis màgics. A més, aquest any s’ha volgut donar èmfasi a la Gala Internacional de Prop canviant-li el nom per A un pam de nas. Durant la gala es faran jocs de màgia amb cartes, objectes i mentalisme i totes les actuacions es gravaran amb una càmera i es projectaran a una pantalla gegant perquè els espectadors puguin veure la màgia de ben a prop.

Finalment, una altra de les novetats importants és la incorporació de diversos packs d’entrades disponibles: el Pack Familiar que inclou la Gala Internacional, la Gala Infantil i la Unipersonal; el Pack Jove per a tots aquells que tinguin entre 16 i 35 anys amb la Gala Internacional, la Unipersonal i la Gala Internacional de Prop (A Un Pam de Nas); i el Pack Golden que ofereix totes les gales amb la polsera Fast Pass.

Tots els artistes convidats en aquesta 4a edició els podreu trobar al dossier entre els quals destaca Juan Tamariz, il·lusionista espanyol especialitzat en la cartomàgia i en la màgia de prop, que actuarà a l’espectacle Unipersonal; Alana Magicien, la primera dona a aconseguir el prestigiós premi de Campiona de Màgia d’Alemanya, que serà present a la Gala Internacional; Miguel Muñoz,guardonat el 2018 amb el Gran Premi Mundial de Màgia, que el veurem a A Un Pam de Nas i a la Gala Internacional; i Jandro, humorista i mag conegut per haver participat en diversos programes de televisió com El Hormiguero, que també pujarà a l’escenari de la Gala Internacional.

Aquest any, el festival també compta amb dos influencers que ajudaran a donar més visibilitat al festival. Seran en Shado, un mag que ja va participar al festival, i l’actor Adrián Rodríguez. Entre els dos sumen més de 170 mil seguidors a les xarxes socials.

Les entrades pels espectacles i el Sopar Màgic ja estan a la venda. Per a més informació i compra d’entrades, es pot accedir al web www.unatonademagia.cat.