Una Tona de Màgia | Què és?
15536
page-template-default,page,page-id-15536,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

QUÈ ÉS?

El Festival Internacional de Màgia de Tona, patrocinat oficialment per l’empresa Estabanell Energia, és un esdeveniment cultural que pretén donar a conèixer diferents maneres d’entendre la màgia i d’executar-la. Durant quatre dies artistes locals, nacionals i internacionals del món de l’il·lusionisme actuaran per diferents punts del poble. Aquest es convertirà en un aparador d’artistes que mostraran les diferents modalitats que hi ha al món de la màgia.

 

L’exigència d’aquest festival és, any rere any, aconseguir una programació de qualitat on tots els mags participants siguin artistes reconeguts, amb altes dosis de professionalitat i distinció dins del panorama mundial.

 

Amb aquest projecte pretenem potenciar el municipi tonenc sota la filosofia ‘Tona Amunt’ i que la seva gent se’n senti orgullosa. El festival Una Tona de Màgia es vol consolidar i arrelar a Tona fomentant el turisme, el comerç de proximitat, la identitat cultural i el moviment de la població, fent que la gent del poble senti seu el festival.

Organització

Aquest esdeveniment està organitzat per la productora Ironic Art Productions i l’Ajuntament de Tona. El director artístic del festival és en Jordi Pota, conegut mag i actor Osonenc que està investigant sobre el format teatre-màgia.  Els coordinadors del festival: Arnau Colomo, Inés Clarós, Arnald Casadevall, Andrea Rodoreda, Marina Solà i Carme Muns. I els voluntaris/es que ajuden a tirar endavant aquest projecte, així com els comerços, el públic i els patrocinadors que col·laboren amb el festival.

 

Sense tots i totes vosaltres Una Tona de Màgia no seria possible. Moltes gràcies!