Una Tona de Màgia | Surten a la llum els primers mags i magues del festival ‘Una Tona de Màgia’
16663
post-template-default,single,single-post,postid-16663,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Surten a la llum els primers mags i magues del festival ‘Una Tona de Màgia’

Surten a la llum els primers mags i magues del festival ‘Una Tona de Màgia’

Juan Tamariz, Alana Magicien, Miguel Muñoz i Jandro són alguns dels mags convidats

El Festival Internacional de Màgia de Tona torna els dies 2, 3, 4 i 5 de maig. Els carrers del poble s’ompliran d’energia, somriures i màgia amb els millors artistes nacionals i internacionals.

Els primers mags i magues

Els primers noms de mags i magues que surten a la llum són Juan Tamariz, il·lusionista espanyol especialitzat en la cartomàgia i en la màgia de prop, que actuarà a l’espectacle Unipersonal; Alan Magicien, la primera dona a aconseguir el prestigiós premi de Campiona de Màgia d’Alemanya, que serà present a la Gala Internacional; Miguel Muñoz, guardonat el 2018 amb el Gran Premi Mundial de Màgia, que el veurem la Gala de Prop, aquest any batejada amb el nom A un Pam de Nas; i Jandro, humorista i mag conegut per haver participat en diversos programes de televisió com El Hormiguero, que també pujarà a l’escenari de la Gala Internacional.

Amb aquest anunci també es posa en marxa el web oficial on es poden comprar les entrades. Com a novetat d’enguany, hi ha diversos packs disponibles: el Pack Familiar que inclou la Gala Internacional, la Gala Infantil i la Unipersonal; el Pack Jove per a tots aquells que tinguin entre 16 i 35 anys amb la Gala Internacional, la Unipersonal i A un Pam de Nas; i el Pack Golden que ofereix totes les gales amb la polsera Fast Pass.

Continua el concurs de mags i magues

Un any més també es porta a terme el concurs Aparador de mags i magues que vol dignificat aquest art i aconseguir que programadors, productors i representants puguin venir a veure noves figures per a poder portar als seus esdeveniments. Les inscripcions per a aquest concurs finalitzen el 28 de febrer.

Estabanell torna a ser-hi present

La comercialitzadora catalana de serveis energètics, Estabanell Energia i Emagina, l’empresa de comunicacions del grup Estabanell, continua per segon any consecutiu com a patrocinador oficial del festival Una Tona de Màgia. Aquest acord contribueix a posar en relleu dos dels valors compartits tant per Estabanell com pel Festival: la proximitat i aposta decidida pel territori, així com la sostenibilitat (subministrament d’electricitat certificada 100% verda).