Una Tona de Màgia | Tot a punt pel Festival Internacional de Màgia de Tona
17032
post-template-default,single,single-post,postid-17032,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Tot a punt pel Festival Internacional de Màgia de Tona

Tot a punt pel Festival Internacional de Màgia de Tona

La venda d'entrades ha augmentat de forma significativa

La 4a edició del festival Una Tona de Màgia està a punt de començar. Des del dijous 2 de maig i fins diumenge dia 5, i coincidint amb el dia de la mare, els millors mags i magues nacionals i internacionals del moment aterraran a Tona per fer-nos gaudir de la màgia.

El Festival d’aquest any vol ajudar a promoure la figura de la dona en el món de la cultura i, en definitiva, dins el món de la màgia. Per això, la padrina d’enguany és una dona, l’actriu Marta Marco. A més, es podran veure magues a gairebé tots els espais del festival.

Un any més, el patrocinador oficial del festival és Estabanell Energia, la comercialitzadora catalana de serveis energètics, i Emagina, l’empresa de comunicacions del grup Estabanell. Aquest acord contribueix a posar en relleu dos dels valors compartits tant per Estabanell com pel Festival: la proximitat i aposta decidida pel territori, així com la sostenibilitat (subministrament d’electricitat certificada 100% verda). I de fet, el lema del festival d’enguany és “Encén la màgia que portes dins” amb una bombeta com a imatge principal. L’objectiu és donar a conèixer el món de la màgia a tots els públics i que vegin que tots portem energia i màgia dins nostre.

Una de les novetats d’enguany és la venda de packs d’entradesel PackFamiliar, el Pack Jove i el Pack Golden. I de fet, comparant les dades de venda d’entrades de l’any passat a una setmana abans del festival, se n’han venut el triple (ha augmentat en un 149%). Un exemple és el Sopar Màgic que ha esgotat les entrades. Es poden continuar comprant entrades per la resta d’espectacles a través del web.

El Festival començarà el dijous al vespre amb una inauguració especial a càrrec del pintor Toni Ortiz que deixarà l’empremta màgica del festival al poble de manera permanent. A més, també s’hi afegirà l’animal prehistòric del poble, en Prothus. A més, també hi ha altres novetats com el Joc del Conill, un concurs amb els comerços del poble on es podran guanyar premis màgics.